viernes, 16 de octubre de 2015

Symbaloo

Per realitzar aquesta tasca primer de tot ens hem de crear un compte a Symbaloo o tenim l'opció d'entrar a través dels nostres comptes de Facebook o Google +. Si accedim a través d'aquestes dues últimes xarxes socials permetérem que se sincronitzi directament amb Symbaloo.

En què consisteix la tasca?



Hem de crear un espai personal per organitzar els nostres enllaços favorits o més freqüentats per nosaltres per així tenir-los a l' abast de forma ràpida, còmoda i pràctica. Per una altra part haurem de fer referència al nostre àmbit educatiu creant un altre webmix amb enllaços sobre recursos que utilitzem com a mestres.

Us deixo una mostra de com ha quedat el meu webmix personal i del meu webmix sobre recursos d' educació.



https://www.symbaloo.com/mix/rebeca2



https://www.symbaloo.com/mix/educacioinfantil51 


OPINIÓ PERSONAL DE REALITZAR UN WEBMIX:


Trobo que és un recurs molt còmode per no haver d'estar cercant tota l'estona les típiques pàgines que utilitzem diàriament i per tant és molt útil, ja que ens permet organitzar la distribució com vulguem segons el nostre criteri de preferència o necessitat i a més tenim l’opció de fer-ho més visible creant un fons del color que vulguem dins del quadrat. 


Per una altra part, pots afegir una imatge de fons, tens l'opció d'escollir una predeterminada o també tens l’opció de pujar una foto que t'agradi i establir-la com a fons. 

Dit això considero que és un espai molt pràctic per facilitar-te la rutina diària d' obrir els teus enllaços i el fet que sigui personalitzable ho veig molt adient perquè així et trobes com a casa, ja que és el teu racó personal.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates